Kik vagyunk?

Egy lelkes kis csapat, aki hisz a digitalizációban és a folyamatos fejlődésben

AUTOREG - Who we are

Történetünk

2010-ben egy használtautó kereskedő megbízásából elkészítettünk egy alapszoftvert, amely sok-sok éven keresztül megbízhatóan kiszolgálta az ügyfelünket. Közben más projekteken folyamatosan dolgoztunk, fejlődtünk és képeztük magunkat és tudásunkat.

Ekkor jött az ötlet, hogy létrehozzunk egy saját rendszert, amellyel szélesebb körben tudjuk támogatni az autóipar azon szegmenseit, akik a gépjárművek értékesítésével foglalkoznak. A mai igényeknek megfelelően teljesen új alapokon létrehoztuk és számos funkcióval bővítettük a korábbi verziót. A kihívás nagy volt, de a kitartásunk még nagyobb, így tapasztalatunknak és a kitartó csapatunk szakmai hozzáértésének köszönhetően 2021-ben elkészült az AUTOREG ügyviteli rendszer.

Számos ötletünk van még a rendszerünkkel kapcsolatban, amelyet folyamatosan fejlesztünk, így újabb és újabb újdonságokkal segítjük az ügyfeleink munkáját.

AUTOREG - Történetünk

Értékeink

Értékeink mutatják számunkra a jövőt, ahogy vevőinkkel, partnereinkkel, munkatársainkkal együttműködünk és fejlődünk a közös siker érdekében.

Minőség

Kiváló termékek és szolgáltatások nyújtása ügyfeleinknek

Innováció

Nyitottak vagyunk az újdonságokra, a jövő technológiájára

Együttműködés

Együtt gondolkodunk, csapatban dolgozunk a közös célokért

Rugalmasság

Lehető leggyorsabban alkalmazkodunk az aktuális változásokhoz

Megbízhatóság

Jellemző ránk a tisztesség és átlátható feladatvégzés

Eredményesség

Célunk mozgatórugója a hatékonyságra való törekvés

Környezetünk védelme

Fontos számunkra a környezetvédelem. Igyekszünk olyan életmódot folytatni, amely tekintettel van környezetünkre. Cégünket próbáljuk a környezettudatosság fényében működtetni és fejleszteni. Ennek érdekében a következő szempontok alapján végezzük a mindennapi tevékenységünket.

Munkafolyamatainkat digitalizáltan végezzük

Szemetet szelektíven gyűjtjük

Alacsony fogyasztású eszközöket használunk

Ha tehetjük, otthonról dolgozunk

Felesleges dolgokra nem költünk